Kuvaaja © Tomi Tuomasjukka

Päiväretki Viinijärvelle

Aika: la 8.6. tai su 9.6.

Paikka: Viinijärvi, Liperi

Retken vetäjä: Katri Tiainen, tiaikatri@gmail.com ja Rane Asikainen, rane.asikainen@gmail.com (Huom! Ilmoittautumiset lomakkeella.)

Päivämelonta Viinijärvelle melontamatkan ollessa 15–20km, saarten suojaa ja myös avointa järvenselkää. Osallistujilta edellytetään myös selkävesien melontakokemusta.

Kokoontuminen Kauhojien vajalla  klo 8.00, ajomatka Viinijärven uimarannalle (osoite Uimalantie 4, Viinijärvi) on noin 30km. Jokainen osallistuja varaa itse kajakin Kauhojien varauskalenterista. Paluu vajalle noin klo 18. Retken jälkeen jokainen vastaa itse vajalla kaluston huollosta.

Jokainen vastaa itse päiväeväistään, sillä reitillä ei ole palveluita. Lähtöpaikan uimarannalla on vessat, grillikatos sekä laituri. Taukoja pidetään sopivasti, maataukoa pidetään Vekarusniemen uimarannalla.

Retken ajankohta olisi la 8.6. tai su 9.6. ja se tarkentuu suotuisien sääolosuhteiden  varmistuttua; viimeistään saman viikon torstaina ilmoitetaan sähköpostitse osallistujille ja tällä sivulla. Matkakustannukset jaetaan autokunnittain.

viinijarvi-melonta-2024-kartta.pdf