Kuvaaja © Jarno Tuovinen

Hallitus

Lähetä sähköpostia hallitukselle

Tero Arppi

Tero Arppi

Puheenjohtaja

Olen 2019 aloittanut melontaharrastuksen ja kiinnostusta löytyy tasapuolisesti retkimelontaan joella, järvellä tai merellä, tai vaikka aallokossa surffaukseen kajakilla, erityiskiinnostus kuitenkin koskimelonnassa. Lapsesta asti pääasiallisena harrastuksenani on ollut lumilautailu ja kun ikää tulee, niin melontaharrastuksen aloittamiseni alkuperäisenä tarkoituksena oli itseasiassa saada keskivartalon lihaksien ja notkeus ylläpidettyä kesän ajan seuraavaa lautailukautta ajatellen. Mutta sitten tutustuin koskimelontaan ja siitä on kovaa vauhtia muodostumassa lempilajini. Lähellä sydäntäni on myös pyöräily maastossa ja maantiellä.

Henna-Riikka Uuksulainen

Henna-Riikka Uuksulainen

Varapuheenjohtaja

Vesi on elementtinä aina ollut lähellä sydäntäni. Vartuin Kiteen Pyhäjärven rannalla polskien ja siellä soutaminen oli jokakesäinen harrastus.
Melontaan tutustuin melontakurssilla 2010, opiskellessani Humakin seikkailukasvastuskoulutuksessa. Sen jälkeen pääsin ohjaamaan melontaa nuorille harjoitteluissa ja sittemmin töissä Joensuun kaupungin nuorisopalveluilla. Lisäkokemusta ja koulutusta melontaan sain Outdoor Academyn kaksivuotisessa eräopaskoulutuksessa, jossa melottiin erilaisissa meriympäristöissä ja virtaavassa vedessä. Nautin siitä, että saan mahdollistaa ihmisille kokemuksia luonnossa ja opastaa taitoja, jotka auttavat heitä turvallisessa retkeilyssä.

Katri Manninen

Katri Manninen

Sihteeri

Kipinän melontaan sain vesistöpainotteisesta luonto-ohjaajakoulutuksesta vuonna 2010. Koulutuksen jälkeen liityinkin Kauhojiin, jonka monipuolisista tapahtumista olen aika ahkerasti vuosien aikana nauttinut. Nyt toimin hallituksen sihteerinä.

Frank Berninger

Frank Berninger

Toimintavastaava

Muutin pari vuotta sitten meren rannalta makean veden melontamekkaan. Olen melonnan suhteen kaikkiruokainen, eli harrastan järvilillumista, aaltojen väistämistä merellä ja koskessa uiskentelua. Kauhojissa tehtäväni on organisoida retkiä ja tiistaimelontoja.

Jussi Korhonen

Jussi Korhonen

Vajavastaava

Moi! Olen Kauhojien uusi vajavastaava. Melontaa minulla on takana vasta muutama vuosi, mutta innostus kasvaa vuosi vuodelta. Eniten nautin rauhallisista melontalenkeistä hyvässä seurassa, myös koskimelonta alkanut kiinnostaa. Kuumina kesäpäivinä minut voikin bongata puljaamasta kajakilla ja tuulisella ilmalla aaltosurffaamasta.

Aava Ketola

Aava Ketola

Taloudenhoitaja

Olen melonut vuodesta 2019. Melonnassa innostun erityisesti koskimelonnasta jossa sykettä nostaa mukavasti jännitys ja pieni pelko. Parhautta on myös pidemmät retket joella tai merellä jolloin paistellaan lettuja iltanuotiolla ja nukutaan ulkona teltassa.

Mitja Sorsa

Mitja Sorsa

Järjestelmäylläpitäjä

Terve, kävin 2012 peruskurssin Merimelojissa, jonka jäsenenä tuli kokeiltua retkimellonnan ohella mm. kajakkipooloa. Pohjois-Karjalaan muutettuani en vuosiin kuulunut melontaseuroihin. Meloin itsekseni ja perheen kanssa retkiä tehden. Muutama vuosi sitten keksin liittyä Kauhojiin ja viime kesänä otin osaa melontaohjaajakurssille, jonka jälkeen innostuin taas seuratoiminnasta. Tänä kesänä olisi kiintopisteenä päästä kokeilemaan koskimelontaa.