Kuvaaja © Jarno Artika

Puljausretki

Aika: 16.–18.8.
Paikka: Ruunaa, Lieksa
Retken vetäjä: Auvo Salmi, sähköp. auvosalmi@jukranpujut.net ja puh. +358407450710

Kauhojien perinteinen puljausretki järjestetään 16.–18.8. Ruunaalla. Majoitus on mökeissä joko Ruunaalla tai sen lähistöllä, jonka seura järjestää.

Kenelle?

Perjantai-illan, lauantain ja sunnuntaiaamun ohjelma on suunnattu jo aiempaa koskimelontakokemusta omaaville (seuran koskialkeiskurssi tai muuten hankitut vastaavat taidot). Tarkoituksena on treenata koskimelonnan perusteita, laskea Ruunaan koskia ja harjoitella itsensä ja muiden pelastamista koskiolosuhteissa.

Lisäksi sunnuntaina järjestetään koskimelonnan ensikertalaisille suunnattu tapahtuma, jossa on mahdollista päästä kokeilemaan koskimelontaa turvallisissa olosuhteissa. Mitään aiempaa koskimelontakokemusta ei tarvita. Varustukseksi riittää märkäpuku ja kastumista sietävät kengät.

Kalusto

Puljausretki on seuran tapahtuma, joten kajakkien lainaus onnistuu ilman kalustonkäyttömaksua. Seuran koskikalusto (pl. freestylekajakit) varataan puljausretken käyttöön, joten kalustoa ei tarvitse itse varata. Samoin melat, liivit, aukkopeitteet ja kypärät tulevat seuran puolesta.

Kustannukset

Osallistujan itse maksettavaksi tulee ruoat sekä matkakulut. Matkaa vajalta Ruunaalle ja takaisin tulee n. 300km yhteensä. Suositaan kimppakyytejä.

Aikataulu

Yhteislähtö vajalta pe 16.8. klo 18 ja tarvittaessa toinen yhteislähtö la 17.8. klo 7.30. Paluu sunnuntaina iltapäivällä.
Ensikertalaisten osalta järjestellään kimppakyyti sunnuntaille. Tarkka aika tiedotetaan myöhemmin. Aikatauluja voidaan tarvittaessa muuttaa.

Ilmoittautuminen

Seuran kalustolla melovia osallistuja mahtuu mukaan 8 per osio, mutta omalla kalustolla melovia voi tulla enemmänkin. Majoitus on mitoitettu 8–10hlö, mutta jos halukkaita on reilusti enemmän, pyritään järjestämään lisämajoitusta.


Ilmoittautuminen 9.8. asti.