Koskialkeiskurssilla 3.-4.6.2023 muutama paikka jäljellä!

Koskimelonnan alkeiskurssi 3.-4.6.2023

Aika: 3.-4.6.2023

Paikka: Heinäveden Kermankoskella

Vaatimustaso: riittävä uimataito (pystyt uimaan 50 m melontaliivit päällä)

Kurssinvetäjä: Auvo Salmi, auvosalmi@jukranpujut.net, 0407450710

Ilmoittautuminen: Suomi Sportissa https://www.suomisport.fi/events/9f8961b1-1f7d-4020-8d53-341dfefc11cd

Osallistumismaksu: jäsenet 20 €/ei-jäsenet 50 € (sisältää majoituksen, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä)

Kauhojien jo perinteeksi muodostunut koskialkeiskurssi järjestetään tällä kertaa viikonloppuna. Tapahtumapaikkana on Kermankoski Heinävedellä. Kermankeitaalta on varattu kurssille tukikohta, jossa on mahdollista myös yöpyä. Lähtö on vajalta lauantaiaamuna 3.6. ja paluu sunnuntaina 4.6. iltapäivästä. Joensuusta on Kermalle noin tunnin matka, joten yöksi voi toki palata kotiinkin.

Kurssi sopii kaikille koskimelonnasta kiinnostuneille. Mitään aiempaa kokemusta koskimelonnasta ei tarvitse olla. Kurssilla harjoitellaan koskimelonnan perustekniikoita ja turvallista toimintaa virtaavassa vedessä. Kurssin käytyäsi voit osallistua seuran koskimelontaretkille. Vaatimuksena kurssille on riittävä uimataito (pystyt uimaan 50 m melontaliivit päällä).

Koskimelonta on vauhdikas laji, jossa myös kaatuminen ja uiminen ovat arkipäivää. Koskimelonnassa saa runsaasti toistoja erilaisten ohjaus- ja tuentatekniikoiden käytössä, ja sen vuoksi koskimelonnasta on hyötyä myös sileän veden melonnassa.

Kajakin, melan, liivit ja kypärän saat lainaksi seuralta. Kyseessä on seuran tapahtuma, joten kaluston lainaus onnistuu ilman kalustonkäyttömaksua. Näiden lisäksi tarvitset kuivapuvun tai märkäpuvun sekä kastumista kestävät ja uidessa jalassa pysyvät kengät. Märkäpukuja voi vuokrata esim. Arctic Trainersilta tai ostaa esim. Motonetistä. Kauhojien jäsenet voivat myös hyödyntää MeSon jäsenetua Ursuitin puvuista (kts. tiedotteen viimeinen kappale).

Jokainen vastaa ruokailuistaan itse. Kimppakyytien kustannukset jaetaan osallistujien kesken.