Puljausretki 28.-30.7.2023

Päivä: 28.-30.7.2023

Aika: Kokeneiden koskimelojien kokoontuminen 28.7. Kauhojien vajalla klo 18.00 ja tarvittaessa 29.7. klo 7.30. Paluu sunnuntaina iltapäivällä.

Ensikertalaisten kokoontuminen vajalla 30.7. klo 10. Paluu sunnuntaina alkuillasta.

Kokemustaso: 

Lauantai ja sunnuntai: kokeneet koskimelojat

Sunnuntai: ensikertalaiset

Retkenvetäjä: Auvo Salmi (auvosalmi@jukranpujut.net), 040 7450 710

Ilmoittautuminen: ilmoittautumislomakkeella alta viimeistään 23.7.2023.

Kauhojien perinteinen puljausretki järjestetään 28.-30.7. Ruunaalla. Samana viikonloppuna on MeSo:n freestylen alkeisleiri Neitikoskella, mutta puljausretken ohjelma sopii paremmin niille, joita freestylemelonta ei kiinnosta. Ruunaalta on varattu 1 mökki ja 1 aitta perjantaista sunnuntaihin eli paikalle voi saapua perjantai-iltana tai lauantaiaamuna.

Kenelle?
Perjantai-illan, lauantain ja sunnuntaiaamun ohjelma on suunnattu jo aiempaa koskimelontakokemusta omaaville (seuran koskialkeiskurssi tai muuten hankitut vastaavat taidot). Tarkoituksena on treenata koskimelonnan perusteita, laskea Ruunaan koskia ja harjoitella itsensä ja muiden pelastamista koskiolosuhteissa.

Sunnuntaina järjestetään koskimelonnan ensikertalaisille suunnattu tapahtuma, jossa on mahdollista päästä kokeilemaan koskimelontaa turvallisissa olosuhteissa. Mitään aiempaa koskimelontakokemusta ei tarvita. Varustukseksi riittää märkäpuku ja kastumista sietävät kengät.

Kalusto
Puljausretki on seuran virallinen tapahtuma, joten kajakkien lainaus onnistuu ilman kalustonkäyttömaksua. Seuran koskikalusto (pl. freestylekajakit) varataan puljausretken käyttöön, joten kalustoa ei tarvitse itse varata. Samoin melat, liivit, aukkopeitteet ja kypärät tulevat seuran puolesta.

Kustannukset
Seura maksaa majoituksen puljausretkellä. Majoitukseen mahtuu 8-10 henkilöä. Majoittua voi myös teltassa, jolloin itse maksettavaksi tulee telttapaikkamaksu. Osallistujan itse maksettavaksi tulee ruoat sekä matkakulut. Matkaa vajalta Ruunaalle ja takaisin tulee n. 300 km. Suositaan kimppakyytejä.

Aikataulu
Yhteislähtö vajalta pe 28.7. klo 18 ja tarvittaessa toinen yhteislähtö la 29.7. klo 7.30. Paluu sunnuntaina iltapäivällä.

Ensikertalaisten osalta yhteislähtö vajalta sunnuntaina 30.7. klo 10 ja paluu alkuillasta.

Aikatauluja voidaan tarvittaessa muuttaa.

Mukaan mahtuu 8 seuran kalustolla melovaa osallistujaa per osio. Lisäksi omalla kalustolla melovia voi tulla enemmän, eli varsinaista maksimimäärää ei ole. Majoituksen osalta rajoitus on 8-10 henkilöä mutta jos halukkaita on reilusti enemmän, pyritään järjestämään lisämajoitusta.

Kenttiä ei löytynyt.