Päivämelonta Liperin Viinijärvelle sunnuntaina 4.6.2023

Päivä: sunnuntai 4.6.2023

Aika: kokoontuminen 4.6. Kauhojien vajalla klo 9.00, paluu noin klo 18.00

Kokemustaso: selkävesien melontakokemusta, ei aloittelijoille

Retkenvetäjät: Katri Tiainen (tiaikatri@gmail.com) ja Rane Asikainen (rane.asikainen@gmail.com).

Ilmoittautuminen: ilmoittautumislomakkeella alta viimeistään 1.6.2023

 

Päivämelonta Viinijärvelle melontamatkan ollessa 15-20 km, saarten suojaa ja osittain avointakin järvenselkää. Osallistujilta edellytetään myös selkävesien melontakokemusta.

Retkellä hyvä mahdollisuus bongata erilaisia vesilintuja.

Lähtö Kauhojien vajalta sunnuntaina klo 9.00, ajomatka Viinijärven uimarannalle (osoite Uimalantie 4, Viinijärvi) on noin 30 km. Jokainen osallistuja varaa itse kajakin Joensuun Kauhojilta tai Joensuun ladulta. Paluu sunnuntaina noin klo 18. Retken jälkeen jokainen vastaa itse vajalla kaluston huollosta.

Jokainen vastaa itse päiväeväistään, sillä reitillä ei ole palveluita. Lähtöpaikan uimarannalle on talven aikana valmistuneet uudet wc:t, grillikatos sekä laituri. Taukoja pidetään sopivasti, maataukoa pidetään Vekarusniemen uimarannalla. Minimiosallistujamäärä on 3 retkeläistä, maksimi 10. Retki järjestetään säästä riippumatta.

Matkakustannukset jaetaan autokunnittain. Retki-info yksityiskohtineen lähetetään ilmoittautuneille 2.6.2023 sähköpostilla. Jos sinulla on kysymyksiä, niin kirjoitathan ne ilmoittautumislomakkeeseen.

Retki toteutetaan yhteistyössä Joensuun Ladun kanssa.

Kenttiä ei löytynyt.