Kuvaaja © Jarno Artika

Miten jäseneksi?

Kaikki melonnasta ja seuran toiminnasta kiinnostuneet ja melontataitoja omaavat voivat liittyä Joensuun Kauhojien jäseneksi. Melontataitojen ja -tietojen todentamisen voit tehdä näyttämällä melontatodistus. Jos sinulla ei ole todistusta, voit todentaa taitosi näyttömelonnan kautta. Järjestämme myös Meloja/EPP 1 -peruskursseja.

Täytä Joensuun Kauhojien liittymislomake netissä. Tiedot tallentuvat meidän jäsenrekisteriin ja lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostitse uuden jäsenen ohjeet. Jos sinulla ei ole sähköpostia, pyydä ohjeet taloudenhoitajalta. Alla on ohjeita melontataustan todentamiseen:

Ei aiempaa melontakokemusta

Jos sinulla ei ole ennestään melontakokemusta tai sitä on vähän, toimintaan pääsee parhaiten mukaan Kauhojien järjestämän Meloja/EPP 1 -peruskurssin kautta (kesto 10 tuntia). Vuonna 2024 kurssimme käyneet liittyvät automaattisesti jäseniksi.

Suomessa myös monet muut toimijat järjestävät vuosittain Meloja/EPP 1 -kursseja, jos aikataulusi sopii toiseen kurssiin paremmin. Jos olet täysi-ikäinen, niin maksettavaksi tulee liittymismaksu ja jäsenmaksu. Alaikäisenä et tarvitse maksaa liittymismaksua, vaan ainoastaan jäsenmaksu.

Melontatodistus

Jos olet jo suorittanut Suomen melonta- ja soutuliiton Meloja/EPP 1 tai vastaavan, voit liittyä suoraan melontatodistuksen esittämällä. Jos olet täysi-ikäinen, niin maksettavaksi tulee liittymismaksu ja jäsenmaksu. Alaikäisenä et tarvitse maksaa liittymismaksua, vaan ainoastaan jäsenmaksu.

Melontakokemusta, mutta ei melontatodistusta

Jos sinulla on ennestään melontakokemusta, mutta ei melontatodistusta näytettäväksi, pääset jäseneksi tekemällä näyttömelonnan. Jos olet täysi-ikäinen, niin maksettavaksi tulee liittymismaksu ja jäsenmaksu. Alaikäisenä et tarvitse maksaa liittymismaksua, vaan ainoastaan jäsenmaksu. Sovi toimintavastaavalta kanssa näyttömelonnan ajankohdasta.

Muuta huomioitavaa

Jos haluat tutustua vajaan ja kalustoon, pyydä tutustumista toimintavastaavalta tai muulta halli tuksen jäseneltä. Yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta.

Jäsenet voivat käyttää seuran kalustoa seuran tiistaimelonnoilla, retkillä ja muissa tapahtumissa maksutta. Tiistaimelonnoilla tutustut parhaiten toisiin melojiin. Jos haluat käyttää seuran kalustoa muulloin kuin seuran tapahtumissa, voit maksaa kalustonkäyttömaksun. Tutustu käyttösääntöihin ennen kaluston lainaamista. Lisää tietoa kalustosta (kajakit ja oheistarvikkeet) löydät Vaja- ja kalusto -sivuilta ja ja ohjeet melontavajan avaimen lainaamiseen Avaimet-sivulta (vaatii kirjautumisen). Melontaturvallisuuteen liittyviä asioita voit kerrata esimerkiksi Suomen melonta- ja soutuliiton turvallisuusohjeistuksista ja melontatekniikan perusteita voit palautella mieleen esimerkiksi animoidusta melontaoppaasta.