Kuvaaja © Tomi Tuomasjukka

Helppo iltaretki 29.6.2023

Päivä: torstai 29.6.2023

Aika: kokoontuminen 29.6. Kauhojien vajalla klo 16.00, paluu noin klo 21.00

Kokemustaso: helppo, sopii aloittelijoille

Retkenvetäjät: Katri Tiainen (tiaikatri@gmail.com) ja Rane Asikainen (rane.asikainen@gmail.com).

Ilmoittautuminen: ilmoittautumislomakkeella alta viimeistään 26.6.2023

Leppoisa iltamelonta suojaisille lähijärville, Isolle ja Keskimmäiselle Polvijärvelle. Melotaan rantoja seuraillen ja jos kierrämme jokaisen pohjukan, niin melontamatkaa kertyy maksimissaan 11 km. Retki sopii erittäin hyvin melontakurssin käyneille aloittelijamelojille. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan harjaannuttamaan melontataitojasi!

Lähtö Kauhojien vajalta torstaina klo 16.00, ajomatka Polvijärvien väliselle kanavalle on n. 15 km.

Ajo-ohje: Lentokentän pohjoispuolella kulkevalta Mertalammentieltä käännytään Mertalantielle, jota ajetaan 800 m, ja käännytään vasemmalle kärrytielle ja 300 metrin päässä ollaan lähtöpaikalla).

Jokainen osallistuja varaa itse kajakin Joensuun Kauhojilta tai Joensuun ladulta. Paluu illalla noin klo 21. Retken jälkeen jokainen vastaa itse vajalla kaluston huollosta.

Jokainen vastaa itse retkieväistään, sillä reitillä ei ole palveluita. Taukoja pidetään sopivasti. Minimiosallistujamäärä on 3 retkeläistä, maksimi 10. Retki järjestetään säästä riippumatta.

Matkakustannukset jaetaan autokunnittain. Retki-info yksityiskohtineen lähetetään ilmoittautuneille 27.6.2023 sähköpostilla. Jos sinulla on kysymyksiä, niin kirjoitathan ne ilmoittautumislomakkeeseen.

Kenttiä ei löytynyt.